Revizuirea lanțului de aprovizionare: noi evoluții pentru o industrializare 4.0

26 Iulie, 2019

Revizuirea lanțului de aprovizionare: noi evoluții pentru o industrializare 4.0

Marcegaglia își propune să îmbunătățească procesul intern, serviciul de relații cu clienții în ceea ce privește capacitatea și viteza de reacție și procesul de comunicare cu furnizorii pentru a crea o relație din ce în ce mai strânsă. Din acest motiv, compania efectuează o revizuire completă a lanțului de aprovizionare, pentru a îmbunătăți în continuare răspunsul acesteia pe piață: aceasta este o investiție semnificativă pentru industrializarea 4.0.

Cel mai important proiect în acest sens este revizuirea procesului lanțului de aprovizionare din punctul de vedere al planificării și programării producției, începând de la stadiul înalt al planificării, până la planificarea producției și optimizarea procesului. Aceasta este o transformare complexă, pe care Marcegaglia a început-o de la cea mai mare afacere a companiei, atât în ceea ce privește volumul, cât și cifra de afaceri, și anume cea a produselor din oțel carbon. Proiectul implică o mare parte din managementul caracteristic al companiei: funcțiile companiei, cum ar fi vânzările, producția, planificarea și programarea.

Lanțul de aprovizionare complet computerizat și fabrica legată printr-o rețea unificată pentru companie și fabrici este o condiție prealabilă pentru o reproiectare a proceselor din punct de vedere al IoT (internetul obiectelor) și al industrializării 4.0. Aderarea la modelul industrializării 4.0 poate duce la obținerea unui produs mai bun, a mai multor informații despre produs care să fie împărtășite clienților, a mai multor informații mai bune despre ciclurile de producție, a creșterii pătrunderii pe piață și a dezvoltării afacerilor, precum și a unui accent mai mare pe rezultate.

Îmbunătățirea lanțului de aprovizionare trebuie, prin urmare, să fie însoțită de o mai mare eficiență a ciclurilor de producție și de o creștere a cunoștințelor cu privire la ceea ce se întâmplă în fabrică, pe piață și în ecosistemul Marcegaglia: modelul 4.0 oferă întregii companii și partenerilor activități și informații cu modele și servicii de colaborare pe cât de mult posibil și în timp real.

În mod special, compania se străduiește să identifice în fabrică o tehnologie care să poată susține echipamentul, senzorii și PLC-urile (controlere logice programabile), pentru a construi o bază de date pe care să se lucreze, pentru a colecta informații standardizate corespunzător și cu un nivel adecvat de detaliere.

Contactaţi-ne

MARCEGAGLIA ROMANIA
Taietura Turcului, nr.47
400221 Cluj-Napoca România
phone +40 . 264 560 560
fax +40 . 264 560 561
romania@marcegaglia.com

HEADQUARTERS

via Bresciani, 16
46040 Gazoldo Ippoliti,
Mantova Italy
phone +39 . 0376 685 1
info@marcegaglia.com
www.marcegaglia.com

Aboneaza-te la Newsletter

Share on:

Comments are disabled.