SHIMOCO®: sistemul de acoperire născut din activitățile de cercetare și inovare ale companiei Marcegaglia în domeniul produselor din oțel pre-vopsit

1 iunie 2020

SHIMOCO®: sistemul de acoperire născut din activitățile de cercetare și inovare ale companiei Marcegaglia în domeniul produselor din oțel pre-vopsit

Alegerea celui mai potrivit sistem de acoperire, atât din punct de vedere al cerințelor privind proprietățile fizice/chimice, cât și al aspectului dorit al suprafeței, reprezintă elementul cheie pentru produsul finit.

Vopsirea corespunzătoare este o caracteristică a identității produsului și nivelului acestuia de protecție, oferindu-i o personalizare la nivel superior pentru a se potrivi mai bine în aplicații diverse.

Sistemul de acoperire Marcegaglia Shimoco® este rezultatul know-how-ului și activităților de cercetare și inovare ale companiei Marcegaglia în domeniul produselor plate din oțel pre-vopsit: testat pentru a garanta cea mai bună rezistență la razele UV și coroziune, precum și un aspect estetic plăcut, grație compoziției uniforme și texturate a vopselei.

Shimoco® este furnizat în diverse culori și finisaje și nu conține crom hexavalent și metale grele. Dezvoltat în principal pentru aplicații în construcții, în special pentru acoperișuri, placare și fațade.

Garanția produsului este de 30 de ani, cu o excelentă flexibilitate și durabilitate.

Pentru mai multe informații:
+39  0376 685 565 | prepainted@marcegaglia.com

Contactaţi-ne

MARCEGAGLIA ROMANIA
Taietura Turcului, nr.47
400221 Cluj-Napoca România
phone +40 . 264 560 560
fax +40 . 264 560 561
romania@marcegaglia.com

HEADQUARTERS

via Bresciani, 16
46040 Gazoldo Ippoliti,
Mantova Italy
phone +39 . 0376 685 1
info@marcegaglia.com
www.marcegaglia.com

Aboneaza-te la Newsletter

Share on:

Comments are disabled.