Marcegaglia: tuburi din oțel carbon pentru toate necesitățile

20 octombrie 2020

Marcegaglia: tuburi din oțel carbon pentru toate necesitățile

Marcegaglia Carbon Steel, divizia grupului Marcegaglia dedicată produselor din oțel carbon, produce cea mai largă gamă din lume de țevi sudate din oțel carbon.

Locul întâi dobândit este rezultatul unei căi de dezvoltare lungi, solide și constante, care face ca Marcegaglia să fie unul dintre jucătorii internaționali independenți în domeniul transformării oțelului, exprimând un model industrial unic.

Gama de produse include numeroase dimensiuni și diferite forme pentru a răspunde oricărei cerințe de aplicație, cu diametre între 8 și 406,4 mm, grosimi între 0,3 și 16 mm și verticalizare pentru numeroase sectoare industriale.

Începând cu țevile de oțel pentru aplicații de precizie, Marcegaglia dorește să acopere nevoile fiecărui sector de piață, cum ar fi distribuția, construcțiile, specializările din domeniul alimentelor și lactatelor, construcții mecanice industriale, industria auto și mecanică. Datorită marii versatilități și flexibilități, gama de țevi de precizie Marcegaglia Carbon Steel poate să răspundă nevoilor unor segmente specifice, cum ar fi radiatoare, miezuri de bobine, sere, ferestre, garduri, furnituri, echipamente sportive, industria auto, mecanică și multe altele. În plus, formele personalizate special sunt produse în conformitate cu specificațiile clientului.

Marcegaglia răspunde nevoilor sectorului clădiri și construcții printr-o gamă largă de țevi sudate trase la rece pentru aplicații structurale (CE), profiluri din oțel nealiat și cu granulație fină, finisate la cald sau laminate la rece și tratate termic. Oferta de țevi pentru micro-stâlpi este cea mai bogată din lume, răspunzând diferitelor nevoi de consolidare și fundații.

Gama Marcegaglia de țevi din oțel carbon este îmbogățită și cu țevile pentru instalații sub presiune, țevile de oțel pentru transportul de fluide combustibile, țevile pentru transportul de apă și alte lichide apoase, țevile adecvate pentru sudare și filetare, precum și țevile OCTG.

Pentru a răspunde nevoilor privind obiectivele tehnice, Marcegaglia oferă o gamă de țevi cu secțiune transversală circulară, fabricate din oțel nealiat și aliat, pentru aplicații tehnice mecanice și generale.

Toate segmentele de piață sunt acoperite de gama de produse Marcegaglia care, datorită caracteristicilor unice ale rețelei sale de producție, păstrează legături puternice cu clienții, formate ca adevărate parteneriate.

Marcegaglia este implicată permanent în implementarea lanțului de aprovizionare și în dezvoltarea noilor tehnici de procesare și finisare. Acest angajament este vizibil și în sprijinul acordat anumitor sectoare avansate din punct de vedere tehnologic și în ajutorul acordat clienților pentru cercetarea unor noi produse și aplicații, răspunzând pe piața de producție cu toate formele geometrice posibile pentru oțel.

Descoperiți aici gama de produse pentru țevile sudate Marcegaglia Carbon Steel.

MARCEGAGLIA CARBON STEEL
via Bresciani, 16
46040 Gazoldo degli Ippoliti, Mn – Italia
telefon +39. 0376 . 685 1
info.carbonsteel@marcegaglia.com

Contactaţi-ne

MARCEGAGLIA ROMANIA
Taietura Turcului, nr.47
400221 Cluj-Napoca România
phone +40 . 264 560 560
fax +40 . 264 560 561
romania@marcegaglia.com

HEADQUARTERS

via Bresciani, 16
46040 Gazoldo Ippoliti,
Mantova Italy
phone +39 . 0376 685 1
info@marcegaglia.com
www.marcegaglia.com

Aboneaza-te la Newsletter

Share on:

Comments are disabled.