RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Antonio Marcegaglia preconizează creșterea profitului în 2017

În timpul unui interviu publicat pe site-ul Siderweb, un portal de referință pentru firmele din sectorul prelucrării oțelului, președintele companiei, Antonio Marcegaglia, și-a exprimat optimismul moderat în ceea ce privește conjunctura actuală care confirmă evoluția favorabilă din 2016, care a fost posibilă datorită restabilirii prețurilor materiilor prime, ceea ce înseamnă că „piața produselor plate a fost mai performantă decât piața produselor lungi în contextul anului respectiv. Anul 2017 a început la fel ca ultimele două trimestre ale anului precedent, atât în ceea ce privește expedierile, cât și comenzile și alte aspecte secundare”.

Antonio Marcegaglia preconizează că în anul 2017 este posibilă o creștere ulterioară a cererii: „Este posibil ca, în prima parte a anului, schimbările să fie efectuate într-un mod mai precaut decât în restul anului, ca urmare a consumului aparent cauzat de achizițiile importante din trimestrul precedent. Însă menținerea unor fluxuri de comenzi constante primite în prezent, atât în ianuarie, cât și în februarie, pare a intra în contradicție cu aceste presupuneri privind criza”. Și adaugă: „Așteptările mele privind redresarea prețului se bazează și pe faptul că, dacă facem o comparație între această cotație și cotația altor materii prime, observăm o subestimare la scară largă”.

Anul 2017 este un an cu adevărat plin de provocări pentru compania Marcegaglia, care, în prezent, încearcă să realizeze obiectivul de a prelua societatea Ilva din Taranto în cadrul grupului AM Investco Italy, împreună cu gigantul internațional din sectorul siderurgic, ArcelorMittal.

În acest an, Marcegaglia va pune în aplicare proiectul foarte important, Life, „Leadership Initiative For Executive” (Inițiativa de consolidare a calității de lider, care vizează directorii), o investiție în perfecționarea resurselor umane realizată în parteneriat cu Universitatea Luiss din Roma și care vizează toți managerii importanți care își desfășoară activitatea pentru compania Marcegaglia, al cărei obiectiv este de a crește complet nivelul de profesionalism al întregii conduceri, indiferent de sarcinile funcției pe care o dețin în interiorul companiei”.

Fragment al interviului efectuat de Davide Lorenzini, publicat de Siderweb la data de 2.2.2017

Citiți aici interviul complet

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa