RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Cea mai variată gamă de țevi sudate trefilate la rece la scară mondială

Uzinele Marcegaglia specializate în oțel-carbon, amplasate în Boltiere (Bergamo) și Rivoli (Torino) produc cea mai variată gamă de țevi sudate trefilate la rece din lume, produse care prezintă caracteristici foarte avantajoase.

 

Normalizarea integrală a țevii după sudare asigură, concret, omogenitatea metalografică și mecanică atât a sudurii, cât și a zonelor adiacente cu restul țevii, obținându-se astfel un produs cu o calitate superioară a suprafeței, excentricitate redusă și o rezistență mai mare la temperaturi scăzute.

 

Țevile trefilate la rece sunt controlate de-a lungul întregului proces de fabricație prin intermediul testelor cu ultrasunete de tip full body (integral) și al verificărilor cu curenți induși, pentru a garanta respectarea standardelor înalte de calitate specifice tuturor produselor Marcegaglia.

 

Seria de produse Marcegaglia din oțel-carbon este caracterizată printr-o gamă dimensională cu diametru extern între 10 mm și 245 mm și grosimi între 1,5 mm și 15 mm.

 

Gama de produse include țevi pentru cilindri gata de utilizare H9, țevi pentru cilindri destinați finisării sau polizării și rodajului rolelor, țevi pentru cilindri finisați H8, țevi pentru cilindri telescop, țevi pentru tije pentru pistoane, țevi pentru aplicații din industria auto și mecanică, țevi pentru axe cardanice.

 

Toate produsele sunt conforme cu standardul de producție EN 10305 pentru următoarele clase: E195, E235, E275, E355, E460.

 

Marcegaglia se remarcă încă o dată grație varietății produselor care răspund nevoilor specifice oricărui sector industrial, oferind soluții diferite și garantând întotdeauna standarde înalte de calitate.

 

Descoperiți toate caracteristicile țevilor trefilate la rece Marcegaglia din oțel-carbon.

 

Mai multe informații:

 

MARCEGAGLIA coil division - divizia pentru rulouri

via Bresciani, 16

46040 Gazoldo Ippoliti, Mantua - Italia

Telefon +39. 0376 685 471

coils@marcegaglia.com

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa