RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Președintele Marcegaglia dezvăluie cifra de afaceri pentru 2016

Antonio Marcegaglia a declarat că „În primul trimestru al anului 2017 am înregistrat o mărire a volumelor de oțel cu +1,1%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, dar și o creștere cu 31% a cifrei de afaceri, mulțumită prețurilor ridicate și unei majorări brute de aproape 10%. Prin urmare, acest început de an a fost pozitiv. Cred că anul 2017 se va îmbunătăți până în vară.” mulțumită prețurilor ridicate și unei majorări brute de aproape 10%. Prin urmare, acest început de an a fost pozitiv. Cred că anul 2017 se va îmbunătăți până în vară.”
Președintele s-a axat, de asemenea, pe rezultatele obținute anul trecut, oferind o avanpremieră a cifrei de afaceri a grupului pentru 2016: „În 2016 Marcegaglia Steel a înregistrat o creștere a volumelor cu 3,4%, cu 5,2 milioane de tone vândute și o creștere însemnată a domeniului de specialitate, cu diviziile pentru produse din oțel inoxidabil și bare trase la rece.”
„Produsele galvanizate prin metoda cufundării la cald sunt cele mai performante produse, dar și produsele plate au înregistrat o performanță excelentă”, a spus președintele. „Am realizat un consum mai ridicat decât media europeană, care este de aproximativ +2,2%. Veniturile au atins 3,8 miliarde de euro în ceea ce privește Marcegaglia Steel și 4,1 miliarde de euro adăugând partea diversificată a grupului. Profitul brut a fost de 332 milioane de euro pentru Marcegaglia Steel, 360 milioane de euro incluzând și celelalte divizii ale grupului.”
În încheiere, Antonio Marcegaglia a făcut o prognoză referitoare la cifra de afaceri pentru 2017. „Mă aștept la o cifră de afaceri a grupului de 5 miliarde de euro (+25% comparativ cu 2016). Creșterea nu se datorează doar volumelor mai mari ci și majorării prețurilor.”

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa