RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Antonio Marcegaglia la Conferința Europeană a Oțelului: cerere slabă de oțel pe piață

Președintele și directorul executiv Antonio Marcegaglia a fost unul dintre vorbitorii de la „Conferința Europeană a Oțelului”, organizată de World Steel Dynamics la Milano pe 28, 29 și 30 octombrie, pe parcursul căreia au fost analizate tendințele de pe piața oțelului.

 

„Motivul principal din spatele crizei actuale a industriei europene a oțelului este nivelul scăzut al cererii, nu importurile”, declara Antonio Marcegaglia. „Acesta este motivul pentru care Europa a ajuns piața cu cel mai scăzut preț din lume: cererea a scăzut chiar și în a doua jumătate a anului 2019.”

 

„O altă cauză pentru situația nefavorabilă actuală este flexibilitatea scăzută a producătorilor europeni în ceea ce privește managementul capacităților: ei prezintă o întârziere în adaptarea producției la nivelul scăzut al cererii. Recent am constatat o reducere agresivă a producției”, spunea Marcegaglia: se așteaptă ca aceste reduceri de capacități (aproximativ 6 milioane de tone) să se simtă în curând, având în vedere creșterea necesarului sezonier primăvara sau chiar și mai devreme.

 

Referitor la perspectivele ramurii industriale, Antonio Marcegaglia consideră că prețurile și cererea vor crește deoarece nu este posibil ca ele să continue să scadă.

 

Urmăriți aici interviul oferit de Antonio Marcegaglia pentru Class CNBC, în contextul derulării „Conferinței Europene a Oțelului”.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa