RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania
 

Euroblech 2014: Marcegaglia se pregăteşte pentru a participa la expoziţia din Germania

La data de 21 octombrie se va desfăşura evenimentul EuroBlech, cea mai importantă expoziţie internaţională dedicată tablei şi prelucrării oţelului plat. Marcegaglia – care va fi prezentă în sala 17, standul B34 – îşi va expune cele mai noi produse, create datorită noilor posibilităţi ale celor două centre de producţie de referinţă – din Ravenna şi San Giorgio di Nogaro – care au contribuit la creşterea semnificativă a capacităţii de producţie din punct de vedere al gamei şi claselor destinate utilizărilor speciale.

De exemplu, astăzi, grupul poate furniza oţeluri laminate la cald cu rezistenţă ridicată la tracţiune pentru formare la rece în cazul claselor până la S600MC (EN 10149-2) şi oţeluri laminate la rece cu rezistenţă ridicată la tracţiune pentru formare la rece în cazul claselor HC420LA, HC180Y, HC220Y, HC260Y (printre altele, în conformitate cu standardul EN 10268). Prin dezvoltarea liniilor de zincare, astăzi, Marcegaglia propune prelucrarea cu grosimi de acoperire cu zinc cuprinse între Z50 şi Z800 (cu finisaj diferit pe cele două laturi), în afară de finisajul inovator Ecorsteel; acoperirea organică anti-amprentă utilizată în construcţii, industria electrocasnicelor şi a mobilierului metalic, unde în afară de valoarea estetică, sunt evidenţiate cele mai bune proprietăţi mecanice şi de rezistenţă la coroziune.

Toată gama Marcegaglia va fi expusă în cadrul EuroBlech (Hanovra, Germania) în perioada 21-25 octombrie 2014: sala 17, standul B34.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa