RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Logistică „Haute couture”: Marcegaglia premiată la gala „Les Trophées Excellence” SNCF 2014

Flexibilitate, receptivitate, „haute couture” ca soluţii logistice personalizate pentru clienţii industriei oţelului din Franţa: caracteristici deosebite care au determinat acordarea premiului pentru proiectul MARCEGAGLIA: UNE SOLUTION LOGISTIQUE FERROVIAIRE „HAUTE COUTURE”(MARCEGAGLIA: O SOLUŢIE LOGISTICĂ FEROVIARĂ „HAUTE COUTURE”). Premiul a fost decernat în cadrul ceremoniei LES TROPHEES EXCELLENCE SNCF – ediţia a 5-a pentru anul 2014, cele mai importante premii ale grupului SNCF (principalul operator feroviar şi logistic din Franţa, cu peste 250.000 de angajaţi în întreaga lume) dedicate echipelor de lucru care au organizat şi dezvoltat cele mai bune proiecte în cadrul fiecăreia dintre ramurile grupului.

12 categorii, peste 600 de istorii de caz prezentate şi 76 de echipe finaliste.
Proiectul MARCEGAGLIA: UNE SOLUTION LOGISTIQUE FERROVIAIRE „HAUTE COUTURE” (MARCEGAGLIA: O SOLUŢIE LOGISTICĂ FEROVIARĂ „HAUTE COUTURE”), ai cărui parteneri au fost, pe lângă Marcegaglia, Fret Autochem (operator feroviar de mărfuri şi creatorul proiectului), Captrain Italia (reprezentanţa SNCF din Italia) şi echipa St. Priest (gara din Lyon), a primit premiul în cadrul secţiunii SNCF LOGISTICS pentru eficacitatea, flexibilitatea, receptivitatea în materie de logistică şi transport al rulourilor din oţel carbon pe teritoriul Franţei.

Într-adevăr, dezvoltarea rutei Ravenna–Lyon pentru livrarea produselor plate Marcegaglia în Franţa a permis o relansare a nodului feroviar Lyon prin introducerea de soluţii integrate „tren + camion” pentru rulouri, conducând la un nivel superior de servicii şi flexibilitate în ceea ce priveşte cerinţele clienţilor.

Marcegaglia a fost invitată în mod excepţional să participe la eveniment (ceremonia este în mod normal rezervată personalului grupului SNCF) pentru a sublinia rolul său cheie în succesul proiectului.

În 2014, grupul Marcegaglia a ajuns în peste 30 de locaţii de pe teritoriul Franţei (graţie soluţiei integrate „tren + camion”), livrând peste 5.000 de rulouri din oţel carbon, echivalând cu peste 60.000 de tone şi 49 de trenuri pline de produse plate din oţel expediate.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa