RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania
 

Marcegaglia – promotor în cadrul MSV Brno 2014

Evenimentul ceh în desfăşurare – cel mai important din Europa de Est – dedicat sectorului metalurgic, care va dura până la data de 3 octombrie, în Brno. Marcegaglia participă la eveniment (sala V, standul 80) cu o gamă completă de planuri trefilate din oţel inox şi oţel carbon şi ţevi din oţel destinate instalaţiilor şi utilajelor industriale. De fapt, grupul din Gazoldo (Italia) este unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa mondială, având o experienţă bogată în sectorul ţevilor din oţel (în cadrul căruia a dezvoltat gama cea mai largă din punct de vedere al dimensiunilor şi grosimilor) şi a cărui prezenţă este amplificată chiar şi în sectorul planurilor, dat fiind faptul că a dezvoltat game diferite în funcţie de grade, dimensiuni şi proprietăţi mecanice, cu utilizări dintre cele mai diverse în sectoare merceologice diferite.

În Brno, Marcegaglia îşi prezintă gama specializată şi certificată de planuri din oţel şi produse trefilate pentru sectorul industriei mecanice, care pot fi utilizate în special pentru motoarele electrice, în tâmplărie şi construcţii metalice şi maşini agricole. În sectorul zootehnic, agricol şi al serelor, Marcegaglia propune o gamă certificată de ţevi din oţel, de înaltă calitate specifică sectorului. Gama de produse plate acoperite – şi în special zincate sau prevopsite – specifice sectoarelor industriei construcţiilor, a electrocasnicelor, a ambalajelor şi auto completează prezenţa grupului Marcegaglia.

Marcegaglia este prezentă pe piaţaă din Europa de Est cu o uzină în Kluczbork (Regiunea Opole) dedicată producţiei de ţevi de precizie sudate din oţel carbon pentru cele mai variate utilizări şi un Centru de Servicii. În plus, Marcegaglia Poland reprezintă centrul logistic principal al grupului din Europa de Est şi face parte din reţeaua logistică a centrului din întreaga Europă, prin intermediul căreia Marcegaglia îşi distribuie produsele pe pieţele străine.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa