RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania
 

MSV Brno 2014: un succes pentru Marcegaglia

Ia sfârşit evenimentul organizat în Brno – un punct de referinţă pentru Europa de Est – dedicat sectorului metalurgic şi pentru Marcegaglia este timpul să facă bilanţul. Grupul din Gazoldo degli Ippoliti a cunoscut un număr important de vizitatori interesaţi în gamele certificate de produse Marcegaglia din oţel carbon şi inox, de înaltă calitate (de la planuri la ţevi) destinate utilizărilor diferite în industria mecanică. În special, grupul şi-a prezentat la Brno gama de produse plate din oţel, care va fi pusă din nou sub lumina reflectoarelor în cadrul expoziţiei EuroBlech 2014 din Hanovra (Germania), care urmează să aibă loc la data de 21 octombrie.
În cadrul acestei expoziţii, Marcegaglia (sala 17, standul B34) va juca un rol important în sectorul oţelurilor plate, datorită dezvoltării integrate în sector, iniţiate în urmă cu 15 ani, bazate pe aceeaşi strategie de succes, care continuă să fie implementată în sectorul ţevilor din oţel, creând o reţea diversificată de furnizare-producţie-distribuţie.
Astăzi, oferind produse semifabricate din oţel-carbon şi oţel inoxidabil (rulouri, table şi benzi), oţelurile revopsite şi gama de table grele (sfert), Marcegaglia reprezintă un actor de talie mondială şi independent, atât pentru Centrele de Servicii, cât şi pentru clienţii finali specializaţi. Gama largă şi capacitatea de producţie dezvoltată, chiar şi din punct de vedere al gradelor de oţel, utilizărilor, sectoarelor de utilizare, contribuie la atingerea unui nivel înalt de serviciu şi rapiditate în livrare, datorită unei gestiuni eficiente a stocurilor.

Aşadar, produsele Marcegaglia vor fi prezentate din nou publicului în cadrul expoziţiei EuroBlech 2014 (21-25 octombrie): sala 17, standul B34.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa