RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania
 

O viziune cheie: ISMR îl intervievează pe Antonio Marcegaglia

Preşedintele şi Directorul Executiv Marcegaglia, Antonio Marcegaglia, expune pentru ISMR viziunea şi strategia sa privind sectoarele de produse plate din oţel, tuburi şi bobine.

Care sunt calităţile esenţiale pentru orice jucător care doreşte să opereze la nivel global în industria oţelului? Cu siguranţă, capacitatea de a anticipa tendinţele pieţei şi de a reacţiona rapid şi pozitiv la schimbările de pe piaţă reprezintă o calitate crucială pentru orice companie. Dar, spune Preşedintele şi Directorul Executiv Marcegaglia, Antonio Marcegaglia, principalul element care face diferenţa este strategia, viziunea globală, care ghidează viitorul grupului.

În prezent, compania Marcegaglia este considerată a fi cel mai important jucător din industria oţelului în ceea ce priveşte centrele de servicii destinate oţelului – de la producţia de tuburi din oţel carbon (cu o gamă extrem de largă de produse) la sectorul de tuburi din oţel inoxidabil (cu o poziţie de top în ceea ce priveşte producţia la nivel global), precum şi produsele plate din oţel carbon şi oţel inoxidabil şi plăcile grele (cvarto). Marcegaglia a început un program de expansiune în urmă cu 15 ani, ca urmare a unei strategii de succes în sectorul tuburilor, pentru a crea o reţea diversificată de achiziţie-producţie-distribuţie cu dezvoltare pe orizontală, în aval şi în amonte.

“Drept urmare, grupul este acum un jucător unic în industria oţelului, atât la nivel european, cât şi la nivel global, ghidat fiind de valori cheie, precum sinergii (achiziţie materii brute, procesare, logistică, piaţă), avantaje privind costurile, flexibilitatea producţiei şi diversificarea produselor şi pieţelor,” a decalarat Antonio Marcegaglia pentru ISMR.

Citiţi aici articolul sau consultaţi ediţia din octombrie ISMR aici (ambele în limba engleză).

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa