RO GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

Oţel în industria construcţiilor: oţeluri structurale

Oţelul din industria construcţiilor este opţiunea preferată în materie de eficienţă, durabilitate, flexibilitate şi reciclabilitate.
Un material unic în ceea ce priveşte proprietăţile mecanice, precum şi o opţiune sustenabilă pentru arhitectura modernă.

În prezent, oţelurile structurale reprezintă unul dintre subiectele „fierbinţi” în industria construcţiilor – fie că este vorba de produse plate trefilate la rece şi galvanizate, table groase (din 4 foi) sau ţevi structurale din oţel carbon.
Datorită proprietăţilor sale, oţelul este un material foarte funcţional şi adaptabil: poate fi utilizat pentru structuri şi acoperişuri, poduri cu deschidere mare şi construcţii de infrastructură, arhitectură industrială şi rezidenţială.
Un rezultat al activităţilor continue de cercetare şi dezvoltare şi al dezvoltării know-how-ului de producţie în rândul principalilor actori ai sectorului – printre aceştia, grupul Marcegaglia din Italia.

Eficienţa oţelurilor structurale, precum şi durabilitatea acestora depind în mare măsură de proprietăţile lor mecanice, care rămân stabile în timp. În plus, oţelul este un material care poate absorbi energia seismică atunci când este susţinut de detalii arhitecturale specifice, datorită rezistenţei sale intrinsece.
De asemenea, oţelul poate fi combinat cu succes cu alte materiale de construcţie (de exemplu, sticlă) pentru a proiecta şi crea soluţii arhitecturale reprezentând o fuziune impresionantă a esteticii, fiabilităţii şi tehnologiei. Nu în ultimul rând, oţelul este 100% reciclabil şi sustenabil.

O alegere sustenabilă, reprezentată şi în cadrul viitoarei expoziţii de la Milano din 2015: construcţia simbolică numită Arborele Vieţii – inaugurată recent şi reprezentând Expoziţia globală în sine – este realizată din 150 tone de oţel.

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa