RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania
 

Marcegaglia prezintă noua gamă de oțel rulat la rece pentru emailare vitrată

Experiența Marcegaglia și cunoștințele de specialitate deținute în domeniul producției de articole din oțel plan a condus la dezvoltarea unei noi game de oțel rulat la rece pentru emailarea vitrificată.
Acest tip de oțel este adecvat în special pentru articolele casnice și aparatele din domeniul tehnologiei încălzirii, de la producția de plite și interioare de cuptor, la mașini de spălat și componente ale uscătoarelor, dar și pentru sisteme de instalații.
Oțelul de emailat produs de Marcegaglia este produs în conformitate cu EN10209 și livrat sub forma unor coils, benzi, benzi tăiate, foi și coli.
Oțelul de emailat Marcegaglia este caracterizat de gradul ridicat de fiabilitate pentru sudură și este adecvat pentru operațiuni de modelare profundă.
Realizat în gradele DC01EK și DC04EK, este utilizabil în procesele conveționale de emailare pe o singură parte sau pe ambele părți, pentru grosimi între 0,5 mm și 1,5 mm, pe o lățime maximă de 1,515 mm.
Aspectul suprafeței garantează aplicarea emailului și uniformitatea sa după aplicare, oferind o excelentă rezistență și durabilitate.
Finisajul suprafeței poate fi normal sau grosier.
Divizia de cercetare și dezvoltare a Marcegaglia este dedicată în mod constant garantării unor standarde de calitate înalte, pentru a furniza clienților săi și lanțurilor lor de producție produse excelente, într-un parteneriat consolidat, de perspectivă.
În special, pentru oțelurile de emailare, departamentul de calitate are posibilitatea de a realiza un test de permeabilitate la hidrogen, conform echipamentului inovator HELIOS II (Hydrogen Embrittlement Line Instruments and Operative Sensor), patentat de Letomec (afiliată Universității din Pisa).

Share on:

<< HOME
 
 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa