RO | EN GLOBAL WEB SITE - www.marcegaglia.com  
 
 
Romania plant
steel-coils-marcegaglia-romania marcegaglia-your-steel-partner-worldwide
 

TABLE CUTATE

Acoperiş şi perete simplu

Acoperiş şi perete simplu: soluţie prevăzută când se solicită exclusiv impermeabilitatea la apă, la zăpadă, la vânt, precum şi rezistenţa la grindină.


Planşee cu tablă colaborantă

Sistemul Marcegaglia pentru planşee cu tablă colaborantă prevede utilizarea elementelor EGB 210 – EGB 1001 – EGB 1200 – EGB 2000® în funcţie de sarcinile şi spaţiile solicitate şi de turnarea betonului de clasa C20/25, conform clasificării Eurocod.
Tabla cutată este făcută colaborantă prin turnare cu amprente care pot ancora materialul turnat, împiedicând atât scurgerea longitudinală cât şi deplasarea în sus. În special, la tabla EGB 2000®, pe lângă prezenţa acestor amprente, nervurile în coadă de rândunică conferă maximul de aderenţă între tablă şi beton.
Ca elemente integratoare ale sistemului planşeului se menţionează poziţionarea unei reţele electrosudate cu dimensiunile standard (minime) indicate în continuare, la 2 cm de extradosul turnării, şi având funcţia de repartizare a sarcinii evitând fisurarea.
În cazul situaţiilor cu mai mulţi suporţi, se poate adăuga o armătură “în negativ” pentru a mări capacitatea utilă a podelei: pentru cazurile tipice indicate consultaţi tabelele adiţionale corespunzătoare. Mai este posibilă adăugarea armăturii pozitive, pe care tabelele prezentate nu le menţionează deoarece nu sunt prevăzute de standardul de construcţie. Tablele “texturate” pot fi furnizate numai în formă zincată.

produse-otel-pentru-cladiri-table-cutate   produse-otel-pentru-cladiri-table-cutate

 

MARCEGAGLIA ROMANIA
DN 59 km 8+550 m stânga,
Parcul Industrial Incontro
307221 Chişoda, Timiş - România
phone +40 . 356 461 461
fax +40 . 356 461 460
timisoara@marcegaglia.com

linea_separatrice

 
 term of use | privacy policy | cookie policy| P.IVA UE IT01477070203 |© Copyright 2020 MARFIN | credits Studio Chiesa